Monitorji.si Forum - Sporazum registracije (ENG - za prevod, se obrni na administratorja)

Poskušamo urediti ali odstraniti kakršnokoli sporočilo, ki vsebuje neprimerno, s spolnostjo povezano, žaljivo, sovražno, obrekovalno ali grozečo vsebino, ki lahko ogroža zasebnost osebe ali ki kakorkoli drugače krši kakršenkoli zakon, je nemogoče za nas, da pregledamo vsako sporočilo, objavljeno na tem debatnem sistemu. Zato se strinjate, da vsa sporočila, objavljena na tem debatnem sistemu, predstavljajo poglede in mnenja originalnega avtorja sporočila in ne nujno pogledov tega sistema forumov. Torej si ne prevzemamo odgovornosti in ne moremo odgovarjati za kakršnakoli objavljena sporočila. Ne jamčimo ali zagotavljamo točnosti in popolnosti vsakega sporočila.

Z registracijo na tem debatnem sistemu se strinjate, da ne boste objavljali kakršnegakoli materiala, ki je vede napačen, netočen, žaljiv, sovražen, nadlegovalen, povezan s spolnostjo, žaljivo ali ki lahko ogroža zasebnost osebe ali kakršenkoli drugi material, ki bi lahko kršil kakršenkoli veljaven zakon.

Nesposobnost spoštovanja teh pravil lahko ima kot posledico zaprtje vašega računa, suspenz računa ali trajni ban dostopa do teh forumov. Vaš IP naslov je shranjen za vsako sporočilo, ki ga objavite na tem debatnem sistemu in osebje foruma lahko dostopa do njega v primeru potrebe. Se strinjate, da imamo možnost in pravico, da odstranimo, spremenimo ali zaklenemo kakršenkoli račun ali sporočilo ob kateremkoli času, če se nam zdi potrebno. Se tudi strinjate, da vsaka informacija, ki jo posredujete preko tega debatnega sistema, je shranjena v podatkovni bazi, in da so "piškotki" shranjeni na vašem računalniku, da shranijo vaše prijavne informacije.

Kakršnakoli informacija, ki jo razkrijete na teh forumih, ne bo posredovana nobeni tretji osebi brez vašega popolnega soglasja, čeprav osebje ne odgovarja za kakršenkoli poskus vdora, v katerem pride do zlorabe vaših podatkov.

Z nadaljevanjem procesa registracije se strinjate z zgoraj navedenimi pravili in kakršnimikoli drugimi, ki jih določi administrator.